Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a v prípade udelenia súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

www.jtf.sk

www.stolovanie-jtf.sk

www.gastro-jtf.sk

www.vsetkoprevino.sk

www.4toilet.sk

www.darceky-jtf.sk

JTF partnership s.r.o.
P.O.BOX 43
Lednické Rovne SLOVAKIA
tel: +421 908 700 612

www.jtf.sk
napíšte nám


Úvod » KUCHYŇA » VARENIE » Sous Vide

KUCHYŇA / Sous Vide

Sous-Vide

Pomalé varenie vo vákuu

Či už pripravujete mäso, hydinu, ryby, zeleninu či dezerty - vďaka technológii Sous-vide získa chuť všetkých týchto pokrmov nový rozmer. Revolučná Sous-Vide technológia varenia spočíva v tom, že potraviny sú v surovom stave vákuovo zabalené do špeciálnych vrecúšok značky Vac-Star. Úprava prebieha pri nízkej teplote (od 56 ° C do 95 ° C) s minimálnou nutnosťou potraviny pred úpravou dochucovať. Tento produkt je vhodný okrem profesionálnych gastro zariadení aj do domácností. Vďaka technológii CSC Sous-vide môžete vo Vašej kuchyni tvoriť pokrmy pre skutočných labužníkov. Spoznajte novú dimenziu varenia!

Výhody technológie Sous-Vide

  • Potraviny zostanú šťavnaté, ich farba a aróma sa prípravou ešte zintenzívnia (nedochádza k vysúšaniu, k oxidácii ani k vylúhovaniu potravín).
  • Vďaka šetrnej tepelnej úprave zostanú zachované dôležité živiny
  • Potraviny je možné spravidla pripravovať bez pridania tuku a soli
  • Takto upravené potraviny spĺňajú prísne diétne požiadavky
  • Váhový úbytok v dôsledku varenia sa neznižuje, pri klasickom i inom alternatívnom varení je váhový úbytok až 50%
  • Časová úspora vďaka novému usporiadaniu výroby
  • Minimálne nároky na údržbu
Usporiadať podľa 
Výrobca  

SousVide Chef Home

naša cena 425,00 €



SousVideChef II

naša cena 530,00 €













Vákuovací stroj Easy Pro

naša cena 570,00 €



Vákuový baliaci stroj miniVac

naša cena 1 780,00 €